Geplaatst op door Pop4Shore!

1e prijs ‘Isala encore’ wederom voor Pop4Shore!
Daar stonden we weer, in het mooie Isala theater. Klein beetje zenuwachtig. Je weet dat alle ogen gericht zijn op het koor dat al twee maal eerder met de 1e prijs aan de haal ging. Alleen daarom zorg je er al voor dat je show tot in de puntjes perfect wordt uitgevoerd. Je publiek ontroeren en entertainen en een daverend applaus in ontvangst nemen is toch het mooiste wat er is. Daar kan geen prijs tegenop. Nou ja, klein beetje wel natuurlijk. Als Nederlander mag je nooit te trots zijn, maar reken maar dat we als koor 100% trots zijn.

Net als vorig jaar was de concurrentie erg sterk
Het ene koor is goed in de performance, het andere zingt prachtig en weer een ander koor is heel onderscheidend ten opzichte van andere koren. Als je dat allemaal hebt, dan scoor je punten. En soms is het appels met peren vergelijken. Dat is voor de jury niet makkelijk. Dan komt het aan op gevoel. Welk koor bezorgt kippenvel en brengt het publiek in vervoering?

De jury kon dit jaar niet goed kiezen
Pop4Shore! was vocaal heel goed en liet een ijzersterk repertoire horen. Ook konden we rekenen op lovende worden over de choreografieën. Het andere koor vond de jury weer heel origineel en verfrissend. Daarom werden er twee winnaars uitgeroepen.  Wij zijn blij en volgend jaar hopen we er weer op te treden. Isala Encore is gewoon te leuk om niet mee te doen.