Geplaatst op door Pop4Shore!

Zingen is gezond. Het is goed voor je longen, hart- en bloedvaten en je humeur. Je kunt natuurlijk in je eentje zingen. Maar nog leuker is het om het samen te doen.

Pop4Shore! staat voor gezelligheid en kwaliteit
Bij Pop4Shore! zingen we soms wel 8-stemmig. Meestal met muzikale begeleiding en soms a capella. Ons repertoire is voornamelijk recente pop- en rockmuziek. We treden gemiddeld zo’n 8 keer per jaar op, voornamelijk in de weekends. Dan gaat het dak er ook echt af in de zaal. Soms doen we mee aan wedstrijden. Als we optreden op grote festivals of wedstrijden, pakken we het professioneel aan. Dan combineren we zang, choreografie en theater. En soms zorgen we voor videodecor. Ook aan de kleding en make-up besteden we veel aandacht. Op het podium moet je immers wel opvallen!

Wil jij dit ook allemaal? Kom gerust eens langs!
Mail vooraf naar info@pop4shore.nl. Wij nemen dan contact met je op. Je mag twee keer meedoen met de repetitie. Wil je lid worden? Dan doe je eerst auditie in klein groepsverband. Je zingt dus niet volledig solo. Het lidmaatschap van Pop4Shore! kost € 62,50 per kwartaal.

Dit verwachten we van jou
Zang: Je bent toonvast, hebt gevoel voor timing en je kunt goed je partij vasthouden
Performance: Je kunt zang, choreografie en theater combineren
Styling: Tijdens optredens zorg je ervoor dat je styling podiumproof is
Motivatie: Als je nog steeds enthousiast bent, zit het met de motivatie wel goed 🙂