Concertagenda

General image

Op zondag 28 oktober staat ons een wel hele bijzondere Eredienst Plus te wachten. Een Eredienst Plus is een normale dienst met \\\'iets\\\' extra\\\'s, zoals muziek, dans etc. Er is geen preek, maar inspiratie halen we deze dienst uit muziek! Pop4Shore komt optreden. Zij zingen prachtige ballads, opzwepende popnummers en ook lekkere rocknummers gaan zij niet uit de weg. Het belooft een bruisende dienst te worden! Komt allen; 28 oktober 10.00 uur Open Hof Kerk Katwijk!

The most Sensational, Inspirational, Celebrational, Christmastational - The Christmas Show! Moeten jullie ook altijd even schakelen na Sint? Met de restjes pepernoten en marsepein nog op tafel, halen we de kerstversiering alweer van zolder. Om helemaal in de kerststemming te komen, organiseren Harmonie Katwijk en Pop4Shore! een fantastische avond vlak na Sinterklaas. Een concert met een hoog feelgood-gehalte. Dansen, drinken en lol maken, glitter, glamour en gekkigheid. Maar ook kun je genieten van prachtige songs in winterse sferen. Voor ieder wat wils. Onze special guest is de Katwijks band Let\\\\\\\\\\\\\\\'s Folk. De bandleden van Let\\\\\\\\\\\\\\\'s Folk zijn echte doorgewinterde Katwijkse muzikanten. Met deze folkband slaan zij duidelijk een andere richting in. Normaliter spelen zij met 5 bandleden akoestisch de sterren van de hemel. Speciaal voor deze avond zien wij hen in XL versie. Met Pop4Shore! spelen zij enkele nummers samen. Ook de afterparty nemen zij voor rekening. En het einde van de avond? Dat blijft een verrassing!   Tickets a €10,- zijn vanaf volgende week verkrijgbaar bij Juwelier Parlevliet, Slagerij Francken, The Read Shop Rijnsburg, Slagerij Timmers en Gijs de Vreugd Schoenmode.

De Dorpskerk in Katwijk aan den Rijn houdt op zondag 16 december een Top2000-kerkdienst. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Pop4Shore! is dit jaar gevraagd medewerking te verlenen aan deze dienst. Naast pop- en rocknummers zullen wij ook enkele Kerstnummers zingen. Ds. Jan-Willem Korpelshoek gaat voor in deze kerkdienst. Korpelshoek: “Wat is er dan mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? Sommige liederen worden toegelicht door gemeenteleden. Verschillende aspecten van het evangelie zullen zo aan bod komen. Bovendien verbindt muziek generaties. Daarom wordt er in de Dorpskerk dit jaar een Top2000-kerkdienst gehouden. De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden voor de onkosten Datum: zondag 16 december Aanvang: 18.30 uur Adres: Dorpskerk, Kerklaan 12 in Katwijk aan den Rijn